IPhonen oletustietokoneen vaihtaminen

Jos päätät ostaa uuden tietokoneen yrityksellesi, sinun on suoritettava kolme tehtävää, ennen kuin uusi tietokone toimii iPhonen kanssa. Ensinnäkin sinun on valtuutettava tietokone. Tämän jälkeen sinun on luotava varmuuskopio ja palautettava iPhone uudelle tietokoneelle. Apple on automatisoinut suurimman osan varmuuskopiointi- ja palautusprosessista ja yksinkertaistanut uuden kotitietokoneesi asettamista.

Valtuuta tietokone

1.

Avaa iTunes ja napsauta sitten Store-valikkoa.

2.

Valitse "Authorize This Computer ..." ja kirjoita sitten Apple ID ja salasana.

3.

Napsauta "Valtuuta" -painiketta valtuuttaa tietokoneesi.

Varmuuskopioi ja palauta iPhone

1.

Liitä iPhone uuteen tietokoneeseen ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella iTunesin Laitteet-valikossa. Valitse "Varmuuskopiointi". Jos näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko siirtää ostoksia tai poistaa ja synkronoida, valitse "Peruuta".

2.

Napsauta iPhonea hiiren kakkospainikkeella varmuuskopioinnin päättymisen jälkeen ja valitse Palauta.

3.

Odota, että iTunes lopettaa laitteen palauttamisen luomasi varmuuskopion avulla. ITunes palauttaa iPhonen ohjelmiston ja palauttaa sen, jolloin uusi tietokone on oletusarvoinen tietokone.

vinkkejä

  • Applen avulla voit sallia enintään viisi tietokonetta. Jos olet saavuttanut rajan, sinun on valittava "Store" -valikko, "View My Account" ja "Deauthorize All". Voit peruuttaa kaikki tietokoneesi vain kerran vuodessa.
  • Jos sinulla on sisältöä, jota ei ostettu iTunesista, kopioi sisältö manuaalisesti vanhasta tietokoneesta uuteen tietokoneeseen.
  • Synkronoi Wi-Fi kytkemällä iPhone ja tarkista "Synkronoi tämä iPhone Wi-Fi: n kanssa" -vaihtoehto Yhteenveto-välilehdessä. Kun iPhone ja tietokone ovat yhteydessä verkkoon samanaikaisesti, iPhone synkronoi.
  • Kun olet synkronoinut ja määrittänyt uuden tietokoneen kotitietokoneeksi, voit tarkistaa "Musiikin ja tiedostojen manuaalinen hallinta" synkronoimalla useamman kuin yhden tietokoneen kanssa. Sinun on käytettävä samaa Apple ID: tä jokaisessa tietokoneessa, jotta se toimisi.
  • Jos haluat synkronoida useamman kuin yhden tietokoneen, sinun on käytettävä manuaalista tilaa.

Varoitus

  • Älä klikkaa "Poista ja synkronoi". Tämä vaihtoehto poistaa kaiken iPhonesta ja korvaa sen tietokoneen sisällöllä.
 

Jätä Kommentti