ITunes Sync -asetusten muuttaminen

ITunesin synkronointiasetukset voidaan asettaa sen jälkeen, kun synkronoitava laite on liitetty tietokoneeseen. Kun yhteys on muodostettu, voit muuttaa kunkin yksittäisen laitteen synkronointiasetuksia. Tämän ansiosta yritysten omistajat voivat hallita sisältöä, jota he haluavat sisällyttää laitteisiinsa. Useimmat yritysten omistajat voivat säästää huomattavaa tilaa poistamalla käytöstä vaihtoehtoja, kuten musiikkia, videoita ja elokuvia, jotka vievät paljon levytilaa.

1.

Liitä laite tietokoneeseen laitteen mukana toimitetulla USB-kaapelilla.

2.

Käynnistä iTunes, jos se ei käynnisty välittömästi. Valitse Windowsissa Käynnistä-valikko ja kirjoita hakukenttään "iTunes". Napsauta Macissa Dockissa olevaa iTunes-kuvaketta.

3.

Valitse laite Laitteet-osiosta, kun iTunes avautuu napsauttamalla laitetta.

4.

Napsauta iTunesin pääikkunan yläreunassa olevia välilehtiä ja poista valintaikkunoiden valinnat valitsemalla kaikki kohteet, joita et halua synkronoida. Kun siirryt välilehtien välillä, sinua pyydetään soveltamaan asetuksiasi. Napsauta "Käytä" joka kerta, kun sinua kehotetaan.

 

Jätä Kommentti