Kuinka muuttaa valokuvien järjestystä Flickrissä

Voit järjestää Flickr-valokuvat uudelleen järjestämällä ne joukoksi tai muokata lähetettyä päivämäärää kuvien näyttämiseksi haluamassasi järjestyksessä. Flickr-toiminnolla voit ryhmitellä valokuvia ja sijoittaa kuvan pikkukuvat sarjaan, joka auttaa sinua välittämään visuaalisen viestisi. Vaihtoehtoisesti valokuvatulostin tarjoaa katsojalle muokkausasetukset julkaisupäivää varten. Esimerkiksi kuukausia sitten lähetetty valokuva voi näyttää ensimmäisenä, kun valitset tänään postituspäivänä.

Järjestä valokuvat

1.

Klikkaa "Te" Organrissa tuodaksesi valokuvia, napsauta "Asettaa" ja napsauta sitten "Luo ensimmäinen aseta nyt" tai "Lisää uusi sarja".

2.

Vedä valokuvat alareunasta pääikkunan asetukseen asti. Järjestä järjestys uudelleen napsauttamalla ja vetämällä pikkukuvia.

3.

Napsauta sivupalkin "Uusi asetus" -ruutua ja anna sille uusi nimi. Valitse Tallenna. Leimattu joukko sisältää kansikuvan.

4.

Napsauta "Your Photoostream" ja valitse sitten "Asettaa". Napsauta valokuvien joukkoa nähdäksesi järjestelyn. Jos haluat järjestää lisää järjestystä, näytä pikkukuvat napsauttamalla Muokkaa-painiketta ja napsauttamalla sitten ja vetämällä pikkukuvia päivittääksesi tilauksen. Valitse Tallenna.

Muokkaa lähetettyä päivää

1.

Napsauta kuvansiirtokuvassa olevaa kuvaa suurentaaksesi katsojaa mustalla kehyksellä. Napsauta "Lisää" -painiketta, joka näyttää kolme vaakasuoraa pistettä, ja valitse sitten "Muokkaa otsikkoa, tunnisteita ja päivämääriä" valikosta.

2.

Voit avata kalenterikuukauden napsauttamalla Flickr-päivämäärää. Muuta valokuvien järjestysjärjestystä muuttamalla lähetyspäivää. Voit esimerkiksi siirtää tämän valokuvan ensimmäiseksi riviksi napsauttamalla tämän päivän päivämäärää.

3.

Avaa suurennettu kuva napsauttamalla Tallenna muutokset. Napsauta "Sinä" ja valitse sitten "Valovirta" nähdäksesi uudelleen järjestetyt valokuvat.

vinkkejä

  • Säädä jokaisen valokuvan yksityisyyden tasoja napsauttamalla "Edit" (Järjestä). Pikkukuvat näkyvät kuvan kuvauksen alla esitettyjen yksityisyyden tasojen kanssa. Napsauta Muokkaa-painiketta, jos haluat avata Muutosasetusasetukset -sivun. Valitse haluamasi taso:
  • "Vain sinä (yksityinen)", "Ystäväsi", "Perheesi" tai "Kuka tahansa". Napsauta Tallenna.
 

Jätä Kommentti