IPadin omistajan vaihtaminen

IPad, Apple, Inc. -tietokone, vaatii sen omistajien käyttämään iTunes-sovellusta laitteen määrittämiseen ja synkronointiin. Kun aktivoit iPadin ensimmäisen kerran iTunesissa, sinun on syötettävä nimi, jonka iTunes ja useat muut sovellukset voivat käyttää laitteen tunnistamiseen. Voit vaihtaa iPadin laitteita milloin tahansa iTunesin kautta.

IPadin omistusoikeuden muuttaminen on erittäin helppoa, ja kun iTunes-tilejä vaihdetaan uudelle omistajalle, vaikutukset tapahtuvat välittömästi. Omistuksen vaihtamiseen on useita syitä, varmista, että et luovu iPad-omistuksestasi ennen kuin olet varma päätöksestä.

IPadin omistajan vaihtamisen syyt

Omistuksen muuttaminen voi tapahtua pysyvästi tai väliaikaisesti. Pysyvät muutokset edellyttävät palvelujen täydellistä sulkemista ja kytkettyjen laitteiden katkaisemista. Jos myyt tai luovutat laitetta, varmista, että iPadilla on uusi käynnistys uudelle käyttäjälle. Tähän liittyy iTunes-tilin katkaiseminen ja tallennettujen tietojen poistaminen laitteesta.

Väliaikainen omistusmuutos on hieman helpompaa yksinkertaisen kirjautumisen kautta iTunesista ja uudesta käyttäjätunnuksesta. Laitteeseen liitetty palvelu veloitetaan kuitenkin edelleen, ellet poista käytäntöä tai siirtopalvelua uuteen laitteeseen.

Viime kädessä omistussuhteen muuttamisprosessi on yksinkertainen ja vaatii hyvin vähän aikaa. Tyypillisesti kaikkein aikaa vievin näkökohta on palvelun peruuttaminen tai siirtäminen matkaviestinoperaattorin kautta.

Sammuta synkronointi ja poista henkilökohtaiset tiedot

Ennen kuin irrotat iPadin, poista synkronoinnit kaikista liitetyistä laitteista. Puhelimesi, tietokoneesi ja kaikki katsojat synkronoidaan mahdollisesti laitteeseen. Poista jokainen laite vain irrottamalla nämä yhteydet.

Seuraavaksi sinun on poistettava henkilökohtaiset tiedot. Älä poista mitään manuaalisesti, koska olet vielä kirjautunut pilviisi. Poistaminen poistaa tiedot pilvestäsi ja myöhemmin muista laitteista.

Kirjaudu ensin ulos iCloud- ja iTunes-tileistä. Napsauta Asetukset ja Kirjaudu ulos, jos haluat poistaa pilviliitännät iPadissa. Monet käyttäjät pysähtyvät tässä vaiheessa ja siirtävät omistusoikeuden. Sinun pitäisi ottaa yksi lisävaihe ja poistaa kaikki jäljellä olevat tiedot iPadista.

Palaa Asetukset-valikkoon, valitse Yleiset ja sitten Nollaa . Voit poistaa iPadin kokonaan uudelle käyttäjälle valitsemalla Poista kaikki sisällöt ja asetukset .

Palvelun siirtäminen

Tässä vaiheessa iPad luetaan uudelle käyttäjälle. He voivat yksinkertaisesti kirjautua iTunes-tiliinsa päästäksesi alkuun. Ainoa jäljellä oleva elementti on palvelu, jota käytetään iPadin siirtämiseen uudelle omistajalle .

Jos käytit iPadia vain WIFI-järjestelmässä ja et ole koskaan kytkenyt palvelua, lisätoimia ei tarvita. Jos iPad on kytketty palveluun SIM-kortin kautta, poista kortti ja ota yhteyttä operaattoriin palvelun vaihtamisesta. Kortin poistaminen poistaa paperiliittimen pään SIM-lokeron vieressä olevaan nastaan. Voit siirtää kortin uuteen iPadiin siirtääkseen nykyisen palvelun uuteen laitteeseen.

IPadiin, joka on liitetty palveluun ilman SIM-korttia, tarvitaan palveluntarjoajalle puhelinsoitto, joka poistaa palvelun tai siirtää palvelun uudelle omistajalle. Prosessi vaihtelee palveluntarjoajan mukaan, mutta puhelu asiakaspalveluun ratkaisee yleensä muutoksen.

Toinen vaihtoehto on käydä palveluntarjoajasi suoraan. Myymälävierailut varmistavat, että palvelu peruutetaan tai siirretään ilman prosessin turhautumista puhelimen kautta.

 

Jätä Kommentti