Omistajan asetusten muuttaminen käytetyssä iPodissa

Jos hankit käytetyn iPodin käytettäväksi yrityksesi kanssa, edellinen käyttäjä on saattanut jättää huomiotta asetukset. Tämä voi muuttua vähäiseksi ärsytykseksi, jos synkronoit iPodin ja näet sen tunnistetuksi edelliseksi omistajaksi. Voit muuttaa asetuksia ja palauttaa iPodin tehdasasetuksiin uusimman iOS-ohjelmiston avulla käyttämällä iTunesin palautustoimintoa. Näin varmistat, että voit synkronoida iPodin uuden tietokoneen kanssa ja muokata iPodia asetusten mukaan.

Palauttaa

1.

Liitä iPod tietokoneeseen ja käynnistä iTunes, jos se ei avaudu automaattisesti. Windows-käyttäjien on ehkä ladattava iTunes Applen verkkosivustosta. Mac-käyttäjät voivat klikata iTunes-kuvaketta Dockissa. (Katso vinkkejä)

2.

Napsauta iPodia sivupalkin Laitteet-kohdassa.

3.

Napsauta "Yhteenveto" -välilehteä, jos sitä ei ole valittu oletusarvoisesti, ja napsauta sitten "Palauta" -vaihtoehtoa.

4.

Valitse "Älä palaa ylös" -painike näkyviin tulevassa valintaikkunassa. Napsauta sitten "Palauta" -painiketta, kun sitä pyydetään.

Uusi asetus

1.

Liitä iPod tietokoneeseen ja käynnistä iTunes, jos se ei avaudu automaattisesti.

2.

Valitse iPod, kun se näkyy sivupalkin Laitteet-osassa. Näyttöön tulee Setup Assistant -valintaikkuna.

3.

Kirjoita nimi Nimi-tekstialueelle. Valitse sitten vaihtoehdot kappaleiden, valokuvien ja sovellusten synkronoimiseksi. Jos haluat, että iTunes huolehtii synkronoinnista, tarkista kaikki valintaruudut. Napsauta sitten Valmis-painiketta.

vinkkejä

  • Jos sinulla ei ole iTunesia asennettuna Windowsiin, lataa iTunes-ohjelma Applen verkkosivustosta (katso linkki resursseissa), kaksoisnapsauta ohjelman tiedostoa ja noudata asennusohjeita.
  • Avaa iTunes Windowsissa napsauttamalla Käynnistä-valikkoa, kirjoittamalla iTunes hakukenttään ja valitsemalla iTunes avataksesi sen.
 

Jätä Kommentti