Käyttäjän tilin vaihtaminen iPhonessa

IPhone tallentaa kaikki asetukset ja tiedot käyttäjätilillesi, nimeltään "Apple ID". Saatat haluta muuttaa iPhonen käyttäjätilejä useista syistä; esimerkiksi haluat ehkä ostaa jotain iTunes Storesta, tarkistaa pistemäärät Game Centerissä tai sovittaa tietokoneen käyttäjätilin käyttämään Home Sharing -toimintoa. IPhonen aloitusnäytön Asetukset-vaihtoehdon avulla voit kirjautua ulos yhdestä käyttäjätilistä ja toiseen, kunhan olet verkon kuuluvuusalueella.

1.

Avaa "iPhone" painamalla "Koti" -painiketta ja liu'uta liukusäädintä.

2.

Napauta "Asetukset" -kuvaketta, vieritä alas ja napauta "Tallenna".

3.

Napauta Applen tunnusta ja napauta sitten Kirjaudu ulos. Olet kirjautunut ulos käyttäjätilistä.

4.

Napauta "Kirjaudu sisään" -kuvaketta, joka tulee näkyviin. Napauta "Käytä olemassa olevaa Apple ID: tä". Anna uudet käyttäjätilin kirjautumistiedot ja napauta "OK".

 

Jätä Kommentti