Miten käyttäjäoikeuksia vaihdetaan Quickbooksissa

QuickBooks-sovellukset tukevat useita käyttäjiä. Järjestelmänvalvoja voi käyttää mitä tahansa tiedostoa ja suorittaa minkä tahansa toiminnon, mutta voit muokata muiden käyttäjien oikeuksia rajoittaa niiden toimintaa. Esimerkiksi kaikki pienyritysten työntekijät tarvitsevat pääsyn QuickBooks Time Tracking -työkaluun kirjautuakseen työaikansa. Vähemmän työntekijöitä tarvitsee käyttää varastojen hallinnointilomakkeita ja vähemmän tarvitsee käyttää asiakkaiden henkilötietoja tai luottokorttinumeroita. Käyttäjän oikeuksien rajoittaminen auttaa rajoittamaan virheitä ja pitää yrityksen tiedot turvallisina.

1.

Napsauta QuickBooks-valikkorivillä olevaa yritystä.

2.

Valitse Määritä käyttäjät ja salasanat.

3.

Avaa "Käyttäjäluettelo" -valintaikkuna napsauttamalla "Aseta käyttäjät".

4.

Napsauta sen käyttäjän nimeä, jonka käyttöoikeudet haluat muuttaa. Avaa käyttäjän käyttöikkuna napsauttamalla Muokkaa käyttäjää ....

5.

Napsauta jotakin kolmesta käyttöoikeustasosta, jotka ovat "Kaikki QuickBooksin alueet", "Valitut QuickBooks-alueet" ja "Ulkopuolinen kirjanpitäjä". Ensimmäinen vaihtoehto antaa täyden käyttöoikeuden ja kolmas vaihtoehto antaa täyden pääsyn asiakkaan henkilötietoja lukuun ottamatta. Valitse joko ja napsauta "Seuraava" lopettaaksesi prosessin tai valitsemalla toinen vaihtoehto ja napsauttamalla "Seuraava", kun haluat mukauttaa oikeuksia.

6.

Napsauta "No Access", "Full Access" tai "Selective Access" jokaisessa seuraavista yhdeksästä näytöstä. Nämä näytöt ovat järjestyksessä "Myyntisaamiset ja myyntisaamiset", "Ostot ja velat", "Tarkista ja luottokortit", "Varasto", "Aikaseuranta", "Palkanlaskenta ja työntekijät", "Herkät kirjanpitotoimet" " Sensitive Financial Reporting "ja" Transaktioiden muuttaminen tai poistaminen ".

7.

Valitse Valmis.

 

Jätä Kommentti