Miten muuttaa asetuksiasi niin, että voit lähettää videon jonkun seinälle Facebookissa

Kun jaat videon Facebook-ystävän seinällä, niin sinä ja ystäväsi näkevät sen. Kuka muu näkee sen riippuu sekä tietosuoja-asetuksista että ystäväsi tietosuoja-asetuksista. Jos ystäväsi antaa ystävilleen tai ystäviensä ystäville nähdä viestejä hänen seinäänsä ihmisten lisäksi, niin ne näkevät sen - niin kauan kuin oman yksityisyyden asetukset sallivat sen. Jos olet lähettänyt videon ystävän seinään, mutta huomaat, että kohdeyleisösi ei näe videota, voit muuttaa oletusarvon jälkeistä tietosuoja-asetusta.

1.

Kirjaudu Facebookiin, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa alaspäin suuntautuvaa nuolta ja valitse avattavasta valikosta "Privacy Settings". Tämä näyttää kaikki Facebookin tietosuojakäytännöt.

2.

Napsauta tietosuojaasetussivun "Oletusarvoisen yksityisyyden" -osion suurta "Mukautettu" -painiketta. Avautuu uusi ikkuna, jossa voit muokata oletussovelluksen tietosuoja-asetusta.

3.

Napsauta avattavaa ruutua kohdassa "Tee tämä näkyvä" ja valitse "Ystävien ystävät". Napsauta "Tallenna asetus" -painiketta ikkunan alaosassa lukitaksesi uuden oletussalasuojatason.

Kärki

  • Jos olet jo lähettänyt videon jonkun muulle seinälle, mutta et jakanut sitä riittävän laajalle yleisölle, voit silti muuttaa viestin tietosuoja-asetusta. Siirrä viestin yli ja napsauta viestin oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta. Valitse avautuvasta avattavasta valikosta "Mukautettu" ja valitse "Ystävien ystävät" tuloksena olevasta mukautetusta yksityisyysikkunasta.

Varoitus

  • Jos et näe tilapäivityskenttää ystäväsi seinällä, se tarkoittaa, että hänellä on rajoitetut postitusoikeudet. Ei ole mitään asetusta, jota voit muuttaa tämän voittamiseksi.
 

Jätä Kommentti