Jos muutan seurantakoodia, menettääkö vanhat tiedot Google Analyticsilla?

Google Analyticsin seurantakoodit on liitetty tiettyyn Analytics-tiliin, johon ne on tallennettu. Tämä aiheuttaa ongelman, jos aiot siirtää tilastot uuteen Analytics-tiliin siirtääkseen sivuston omistusoikeuden tai siirtymällä uuteen Google-tiliin. Historiallisia Google Analytics -tietoja voidaan kuitenkin säilyttää pari tapaa.

Syyt seurantakoodin muuttamiseen

Saatat haluta muuttaa seurantakoodia, jos siirrät sivustosi omistusoikeuden toiselle henkilölle, joten uusi omistaja voi seurata sivuston liikennettä. Tai voit muuttaa sitä, jos luot uuden Google-tilin muiden tilien yhdistämiseen, ja haluat säilyttää kaikki tiedot yhden tilin kautta.

Analytics Data Loss

Analytics-tiedot eivät katoa, kun poistat seurantakoodin sivustostasi; uudella seurantakoodilla ei kuitenkaan ole pääsyä vanhoihin tietoihin. Tämä tarkoittaa, että uudella Google Analytics -tilillä ei ole mahdollisuutta tarkastella tilastoja ennen uuden seurantakoodin sisällyttämistä.

Tietojen vieminen

Jos aiot sulkea Google Analytics -tilisi siirtyäksesi uuteen, voit viedä historialliset tiedot tallentaaksesi tiedot. Voit tehdä tämän valitsemalla kojelaudan päivämäärän ja napsauttamalla sitten "Vie". Valitse tiedostotyyppi, jonka haluat viedä PDF- tai XML-tiedostoon, ja lataa tiedot napsauttamalla sitten "Vie".

Tietojesi säilyttäminen verkossa

Vanhat tiedot pysyvät verkossa vanhassa Analytics-tilissä - niin kauan kuin tiliä ei poisteta. Voit käyttää vanhoja tietoja loputtomiin, jos pidät tilin aktiivisena.

 

Jätä Kommentti